{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Lady R.I.P- d. 16/1-09 1998

4.569 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Sally Nielsen .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 8. okt 2006


Blanding af racer Lady R.I.P- d. 16/1-09

Fødselsår:
1998
Størrelse:
OBS: MODTAGER IKKE UDFORDRINGER.

En fin Lady størrelse
Temperament
En hyggelig og rar familiehund, som er glad og legesyg, kan være en "mokke". Lynende intellegent og elsker at blive beundret, en respektabel dame..
Hun elsker at sole sig og slappe af og hun elsker børn og har det rigtig godt med andre hunde.
Hun er rigtig fotogen og hun er også meget rolig.
Tricks
På plads-går rundt om mig og sætter sig ved siden af mig.


Sit-Sætter sig


Dæk-lægger sig

- Et hvor jeg ligger en godbid på hendes snude og så skal hun vente til jeg siger værsgod og så må hun kaste den i luften og gribe den


Giv pote-lægger poten på min hånd.


Og den anden-giv den anden pote


Rul rundt-rulle rundt fra mave og hele vejen rundt


Find maden-gemmer maden i en kop ud af fire og så skal hun finde den.


Bliv-bliver mens jeg går min vej.


Kom-kommer når jeg kalder fx. når vi er i skoven.


Død- Spiller død.

Gemmer en godbid i 1 ud af 3 kopper og så finder hun godbidden.

Putter en godbid på hendes næse og så venter hun på at jeg siger værsgo' så hun kan kaste godbidden op i luften og spise den.
Stævner
Nej, desværre. Vi har ikke rigtig tænkt os at gå til stævner, men når jeg bliver stor så vil jeg gå til stævner med mine hunde. End til videre må jeg tage hende til børnedyrskuer ;D
Stamtavle
Nej, men vi ved at Lady er en blanding af en Cavalier King Charles Spaniel og en Kleiner Müsterländer. Og vist også noget gårdhund.
Køn
En rigtig skøn tæve
Beskrivelse
Hun kan blive MEGET tosset, hvis Bella snupper hendes mad, eller nærmer sig hende når hun sover! og så snorker hun, og hendes yndlings stilling når hun sover er at sprælle rundt på ryggen!!


Hun er meget rolig i sine 10 år's alder men hun bliver vild når maden kommer og når hun skal på stranden.
Hun er en meget rolig hund men elsker at gå ture og er ret aktiv. Hun er ret kælen og elsker familie hygge.

Vi fik Lady da hun var 7 uger fordi at vi var helt solgte og det var lige den hund vi ville have. Hun er 10 år nu. En rigtig lille pus.

Lady er sort med hvide aftegninger på ryggen og da hun var hvalp havde hun helt hvide "strømper" men lidt efter lidt fik hun pletter på benene.


Lady fik i år 2008 i juni opereret tre brystknuder væk. Hun havde haft dem længe, men vi havde ikke taget os sammen, til at gøre noget ved det så det blev værre. Men så spurgte jeg mor og far om vi kunne tage hende til dyrlægen, men det nægtede de simpelthen og sagde bare at der ikke var langt igen, og vi bare skulle lade det være. Men det var jeg simpelthen imod, så jeg skyndte mig at fortælle jer herinde på HG om hvad jeg dog skulle gøre! Jeg fik rigtig mange svar, nogle gode som var med mig, og nogle dårlige som var med min mor og far. Men de fleste hjalp mig igennem og mine venner og veninder gjorde alt for at hjælpe. En ven, Marcus, ville enda betale for operetionen, for han var 100 pct. med mig og til sidst var min far med mig og så fik han jo også mor med. Marcus skulle selvf. ikke betale, nej nej, det gjorde mine forældre.
- Nogle dage efter blev Lady opereret og så siger min mor: Lady vender måske ikke tilbage igen. Du må fortså at hun er gammel og hun kan måske ikke komme længere i livet.
- Det fik mig til at falde sammen, men Lady er 10. Hun havde da nogle år tilbage ikke? Klokken blev halv 1 og jeg var i skole. Jeg begyndte at skælve helt, for nu var det tid til at Lady skulle opereres. Jeg rystede ved tanken om at komme hjem til en tom kurv og en seddel hvor der skulle stå: Undskyld skatte-pige, men hun gjorde sit bedste. Knus mor og far.

Jeg gik ud på toilettet for at tage mig sammen. Det skulle jo nok gå, og jeg har en masse mennesker til at hjælpe mig. Det skal nok gå. Jeg tager jo altid de lyse sider, så det hjalp meget . Så da jeg kom hjem, var der ingen hund i kurven, ingen bil udenfor. Ingen sedl og ingenting. Så kl. halv 5 kom de alle hjem og gæt hvad der lå, men kæmpe store øjne og fråde ud af munden og klynke lyde og bedende blikke efter mig, i mmine far's arme? Det var Lady, som var gået i stort chok over det hele. Hun kom ind i sengen med tæpper og hvad ved jeg. Jeg stod ved døren til værelset og så kunne jeg høre en klynke lyd og pive lyd, og beroligende stemmer. Lady var helt ude af den. Stakkels vovse. Så fik jeg lov til at være alene med hende, og jeg gik roligt ind til hende og snakkede til hende og kyssede hende på panden. Så kom mor ind og gjorde det værre: "Sally, Lady har dårligt hjerte" Nooo! Det kunne ikke passe? Hun sagde at det slog forkert, men hun skulle bare have mere motion. Pyyh. Men det vil stadig slå forkert.

De næste par dage gik det fint og hun kom lige så stille op på dupperne igen. Nu har hun desværre et kæmpe ar gennem hele maven, men hun er stærk og frisk igen.

D. 16/1-09 klokken 16:10 røg Lady til himmels. Det har været en meget svær tid for hele familien Nielsen her.
Hun havde vist nogle problemer med maven. Hun havde nemlig rigtig meget væske i maven og var meget sløv og oppustet. vi tog til lægen med hende og de sagde at vi skulle samle noget lort op fra hende som de ville sende et sted hen i københavn, så de kunne bedømme om Lady kunne reddes eller om hun måtte hen til Gud. Dagen kom og jeg var i skole på det tidsspunkt. Jeg sad og grinte med min bedsteveninde, da min mor pludselig skrev: "Jeg har snakket med Marinne, og Lady skal aflives idag. Kom hjem hurtigst muligt."
Jeg brød fuldstændig sammen og min veninde græd også. Jeg skyndte mig hjem og så helt færdig af tuderi. Jeg brugte min sidste tid med Lady så godt jeg overhoved kunne. Så kom far hjem og vi tog til lægen. Vi gik ind til lægen og hun fik sin første sprøjte som gjorde at hun faldt i søvn. Vi gik i "haven" med hende end til hun faldt om. Nu fik hun den næste sprøjte. Hun fik den direkte ind til hjertet. Det var virkelig et hårdt syn, men jeg så det hele og jeg havde lovet dig at blive hos dig fra start til slut.
R.I.P Lady - æret være dit minde.
Kommentér på:
Blanding af racer Lady R.I.P- d. 16/1-09
Annonce